Restaurant Manager - Gent

€3100 / m

VOLTIJDS CONTRACT

???

???

NEDERLANDS

VEREISTE TAAL

VACATURE

Ben jij een geboren teamleader met een passie voor horeca die graag een restaurant wilt leiden, een eigen team wilt samenstellen en klanten een geweldige vakantie-ervaring wilt bezorgen?

Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Momenteel is de positie van Restaurant Manager in onze Gentse vestigingen al ingevuld. Maar als jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf, willen wij mensen die echt aantonen dat ze het willen en kunnen ook de kans geven om zich binnen de firma verder te ontplooien. Daarom zal de huidige Restaurant Manager in de nabije toekomst doorgroeien naar een nieuwe functie.

De positie die hiermee vrijkomt in onze Gentse restaurants is dus niet voor kandidaten die zomaar een job en een inkomen willen. We willen hiermee echt de mensen aanspreken die uitzonderlijk gedreven en vol passie in de zaak staan, net als onze huidige Restaurant Manager.

Je hebt waarschijnlijk al van Hawaiian Poké Bowl gehoord, maar we zullen ons toch nog even voorstellen:

Wij zijn een jong ambitieus bedrijf in de healthy food sector. In 2018 openden we onze eerste locatie in Antwerpen en ondertussen zijn we gegroeid naar 9 locaties in heel België.

Er volgen er op korte termijn nog heel wat, zowel in België als in het buitenland. Het unieke aan Hawaiian Poké Bowl tegenover andere restaurants is dat we naast super lekkere poké bowls ook een kleine vakantie-ervaring aanbieden. Het tropische interieur, de Latino muziek, het lekkere eten en een geweldige service zijn elementen waar wij voor bekend voor staan.

Wat houdt de job in?
Als restaurantmanager zal je een uitgebreid takenpakket hebben, hiervoor is het belangrijk dat je ook niet bang bent om de handen zelf uit de mouwen te steken. Je zal een team leiden maar ook zelf meewerken in het restaurant. Bij Hawaiian Poké Bowl zorgt de manager ervoor dat het hele restaurant elke dag klaar is om de klanten een geweldige maaltijd en vakantie-ervaring te bezorgen. Enkele specifieke taken zijn:

De werking binnen het restaurant in goede banen leiden
-Nieuw pesoneel aanwerven/selecteren en opleiden -Bestellingen plaatsen bij onze centrale keuken en drankenleverancier 

-Personeelsplanningen maken
-Financiële documenten aanvullen
-Bediening van klanten
-Stock in het restaurant bijhouden
-…
Opleidingen voor deze onderdelen worden steeds intern voorzien waar nodig.

Wat voor persoonlijkheid zoeken wij?
Voor ons is heel belangrijk dat de manager werkt vanuit zijn/haar hart en het restaurant leidt alsof het je eigen restaurant is. De passie voor horeca en de liefde voor een perfecte klantenservice moet je echt uitstralen, dit is ook aanstekelijk voor je team en zullen de klanten merken.

Als leidinggevende/
vertrouwenspersoon draag je natuurlijk heel wat verantwoordelijkheid. Dit is iets waar veel mensen naar verlangen maar hiervoor moet je wel stressbestendig zijn en het hoofd koel kunnen houden op extreem drukke momenten (iets wat wel vaker voorvalt).

Wat bieden wij aan?
Een goed betaalde job in een fijn bedrijf waar er een (h)echte familiesfeer hangt. Wij verwachten veel van ons personeel maar hiertegenover staat ook dat wij naar jou persoonlijk zullen luisteren en samen naar je doel zullen werken. Open communicatie is heel belangrijk voor ons.
Je zal ook de kans krijgen om persoonlijke ideeën te delen en te groeien in je job.

Daarnaast hoort bij verantwoordelijkheid ook vrijheid die samenhangt met een wederzijdse vertrouwensband. Omdat je zelf de planning maakt zal je ook kunnen kiezen wanneer je werkt en welke uren.

Ben je er nog steeds van overtuigd dat je onze verwachtingen zal overstijgen en dat deze job echt iets voor jou is? Mail dan zeker je cv en motivatie door en hopelijk tot snel!

vereiste profiel voor deze functie: